Selectie groepen

De Selectielessen zijn voor enthousiaste dansers die een uurtje dansen in de week niet genoeg vinden én die het leuk vinden om extra op te treden. Selectie AA  & A  hebben  90 minuten les per week.  Selectie B  heef 2 lessen van 60 minuten in de week.

Voor wie is de selectiegroep: De selectiegroep is bedoeld voor getalenteerde meiden die uitblinken in hun presentatie, concentratie, motivatie, uitstraling, muzikaliteit, enthousiasme en inzet om zichzelf te ontwikkelen. De groepen zijn voor leerlingen die het liefst de hele dag staan te dansen, boven het gemiddelde dansniveau uitsteken en de lesstof snel oppakken. 

Wat doen we in de selectiegroep: In de lessen komen allerlei verschillende soorten dansstijlen aan bod.  Moderne dans, Jazz-dance, Streetdance en Hiphop, Show-Musical, Dancehall & Ballet. We gaan werken aan basistechnieken, lichaamshouding, coördinatie, lenigheid, uitstraling en presentatie. Het doel van de selectiegroep is het ontwikkelen van kwaliteit, waarbij plezier voorop staat. 

* Selectie AA & A zijn op uitnodiging van de docent.  Heb jij geen uitnodiging ontvangen maar lijkt het jou heel leuk om te komen dansen bij deze selectie groep? Meld je dan aan voor een auditie! Dat kan via deze link.

* Selectie B is voor iedereen tussen de 9 & 13 jaar die graag extra danservaring wil opdoen en 2 keer in de week wil komen dansen.

 

 

 

 

 

Social Media

  

  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2023 Dansen & Sporten op Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel