Kyra Meijer

Mijn naam is Kyra Meijer. Ik ben 28 jaar oud en gediplomeerd docent. In 2013 heb ik de dansopleiding D'drive Artiest dans afgerond. Hier ben ik opgeleid in: Moderne dans, Jazz dance, Showmusical, Klassiek ballet, Hiphop/Streetdance, Improvisatie, Les practicum, Choreografie training, Pilates & Ondernemerschap. Tijdens de dansopleiding ben ik ook erg geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om alles te weten te komen op het gebied van sport, voeding, mindset en gedrag. 

Op de opleiding heb ik mezelf kunnen specialiseren in vier elementen;

  • ​ Docent, Choreograaf, Danser & Organisator

Sinds september 2011 ben ik gestart met het geven van dans- & sportlessen op Terschelling.  Zodat ik eilander kinderen & volwassenen kan bieden wat ik zelf vroeger ontzettend heb gemist op Terschelling. Het geven van dans- & sportlessen  is mijn passie en geeft mij veel energie. Ik vind het heerlijk om te zien hoe dansers & sporters jong en oud hun dag even kunnen laten voor wat het is. 
Dansers die zich kunnen  laten gaan in een dans, hard werken maar toch ontspannen. Weer iets leniger worden, betere pirouetten draaien, zichzelf en hun lichaam beter leren kennen.  En sporters die lekker hun hoofd leegmaken en/of eigen doelen behalen  in de les, lichamelijk en geestelijk steeds fitter worden is wat het vak zoveel voldoening geeft. 

Mensen worden vrolijk en gelukkiger van beweging.  Het doel van Dansen & Sporten op Terschelling is op de eerste plaats het hebben van plezier in de les en het ontwikkelen van jou kwaliteiten. Doordat mensen met plezier naar mijn dans & sportlessen komen kan ik ook elke dag met erg veel plezier mijn werk uitvoeren! Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel kinderen & volwassenen mag helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen op dans & sport gebied.  Mijn drijfveer is “mensen gelukkig maken met goede service en lessen van hoge kwaliteit”. 

 

Social Media

  

  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Dansen & Sporten op Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel