Kyra Meijer

 

Mijn naam is Kyra Meijer. Ik ben (mede) eigenaar van Island Gym en daarnaast geef ik personal training, small group training, bootcamp training en pilates lessen. 

Van 2009 t/m 2012 studeerde ik aan de opleiding D ‘drive Artiest Dans (docent, choreograaf, danser). Hier heb ik mij mogen ontwikkelen in verschillende dansstijlen (modern, jazz, ballet, showmusical, hiphop), leerden we lesgeven, voor groepen mensen te staan, te performen en het maken van choreografieën en voorstellingen. Daarnaast kregen we les in anatomie en voedingsleer. Tijdens deze opleiding heb ik stagegelopen bij verschillende dans, fitness & basisscholen en ben ik in 2012 afgestudeerd en gestart met mijn eigen bedrijf: Dansen & Sporten op Terschelling. 

Omdat het erg belangrijk is om als danser fit te zijn ben ik tijdens de opleiding erg geïnteresseerd en gemotiveerd geraakt om alles te weten te komen op het gebied van fitness & voeding. Nu, 11 jaar later en veel ervaringen op het gebied van fitness en voeding verder (Henselmans pt cursus, coaching trajecten en veel uren in de sportschool) blijf ik mijzelf nog steeds elke dag ontwikkelen. Want ook in de fitnessindustrie ben je nooit uitgeleerd. Dagelijks hou ik mij hier mee bezig door natuurlijk zelf veel aan krachttraining te doen. Dit maakt mij niet alleen fysiek sterk, maar ook zeker mentaal. Ik lees veel wetenschappelijk onderbouwde content en boeken, luister podcasts (het liefst tijdens een wandeling) en blijf oriënteren en uitproberen. Niet omdat dit 'moet’ maar omdat ik het gewoon super interessant en leuk vind om daar mee bezig te zijn en zo mijn kennis en eigen ervaringen weer kan delen. 

Na 11 jaar lesgeven op verschillende locaties binnen en buiten op Terschelling werd het tijd voor een volgende stap en sloot ik de handen in één met Martin en Bas. Dit zorgde ervoor dat ik mijn allergrootste droom kon waar maken: een eigen trainingslocatie! Een sportieve ontmoetingsplek waar alle lessen en sporters samen komen en je zelf kan komen fitnessen. Hallo Island gym!  

Mijn passie is om op een plezierige en vakkundige manier bezig te zijn met sport en mensen te begeleiden naar een gezonder en fitter leven. Hierdoor kan jong en oud rekenen op professionele en kwalitatief goede lessen. Een les is niet alleen leerzaam, maar ook een ontmoetingsplek voor mensen die dezelfde passie delen. Elke les bied ik de benodigde variatie, dynamiek, uitdaging en progressie. Dat iedereen zich welkom en prettig voelt in mijn lessen vind ik dan ook erg belangrijk. Daarom bied ik je een goede sfeer, heerlijke muziek, persoonlijke begeleiding en een fijne interactie. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom vooral even persoonlijk kennismaken in de Island gym! 

 

Social Media

  

  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2023 Dansen & Sporten op Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel