Sportles reserveren/Sportkaart bestellen

Ben je beginner of gevorderd, Man of Vrouw, Eilander of Eilandgast,  Iedereen is van harte welkom in de sportlessen! 

De sportlessen worden het gehele jaar door gegeven. Voor de sportlessen kun je kiezen uit:  1 losse les, 5, 10, 20 of 30 lessenkaart. Deze kaart heeft een vrijblijvend karakter. Hij geeft recht op deelname aan alle sportlessen en heeft geen einddatum.  Jij sport wanneer jij dat wilt! Wel moet je voor deelname aan een sportles vooraf aanmelden via de website (of via de app als je een sportkaart hebt.) 

De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers en heeft een maximum van 10 deelnemers bij Pilates & 12 tot 14 deelnemers bij Bootcamp ! Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kan er goed op de techniek gelet worden.  Ook vanwege het corona virus houden we de groepen klein zodat er voldoende afstand gehouden kan worden! 

Sportrooster:

DagTijdLesLocatie
    
Ma19.00 uur (Vanaf 8 juni)BootcampWest Aan Zee
Di18.15 uurPilates*  Veld - Hoofdweg 3
Di19.30 uurPilates*  Veld - Hoofdweg 3
Wo17.15 uurPilates*  Veld - Hoofdweg 3
Wo19.00 uurBootcampWest Aan Zee
Do8.45 uurBootcampWest Aan Zee
Do10.30 uurPilates*  Veld - Hoofdweg 3
Zo9.30 uurBootcampGeitenwei

* (Locatie alleen bereikbaar met de  fiets.) Bij zonnig, warm en windstil weer is deze les op het strand aan de waterlijn bij West Aan Zee!! 

(Kijk je via je telefoon?  Draai dan even je scherm zodat je het hele overzicht goed kan zien.)

Als de les niet meer te boeken is dan is de les vol! Maar je kan me altijd nog een berichtje sturen voor op de reservelijst!

 

Wil jij liever privé les?  Of met jou eigen groep vrienden, familie of bedrijf sporten? Eenmalig of wekelijks? Alles is mogelijk! Neem contact op via 06-22303905 en dan gaan we samen een sportmoment inplannen! 

Sorteer op

Social Media

   

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2020 Dansen & Sporten op Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel