Reserveer een Sportles / Sportkaart bestellen

Sportlessen tot 9 februari

Tot 9 februari mag er binnen niet meer gesport worden en wordt het buitensporten sterk beperkt.  Het is alleen toegestaan om met maximaal 2 personen (exclusief instructeur) buiten te sporten.  Dus we gaan natuurlijk niet stil zitten want PT en DUO training mag buiten gelukkig nog wel!
Ben je een beginnende of gevorderde sporter? Man of vrouw? Iedereen is van harte welkom in de sportlessen! Je traint altijd op je eigen tempo/niveau. Er is keuze uit:

De volgende opties zijn tijdens de lockdown mogelijk:
1. 45 minuten duo Fitness training. (Met attributen)  
2. 45 minuten duo Bootcamp interval training. (Attributen & lichaamsgewicht)
3. 45 minuten duo Pilates conditie training. (Alleen lichaamsgewicht)
4. 60 minuten Personal training inclusief persoonlijk schema & pro lidmaatschap (normaal tarief)
5. 60 minuten Duo les inclusief persoonlijk schema & pro lidmaatschap (normaal tarief) 
6. Pro lidmaatschap A. - Online coaching en ondersteuning bij het behalen van jou fysieke doel. De calorieën- en voedingstracker. (Leer in energiebalans, calorieën en macronutriënten afgestemd op jou doel). En voortgangsregistratie.
7. Pro lidmaatschap B. - Een persoonlijk trainingsschema voor thuis. Je krijgt een persoonlijk trainingsschema voor thuis afgestemd op jou  doel! (Met animaties van de oefeningen die op je telefoon of computer afgespeeld kunnen worden terwijl je aan het sporten bent.) 
8. Pro lidmaatschap A & B in een pakket. 

Tarief
- In de periode van 15 december t/m 9 februari 2021 geldt voor de duolessen een gereduceerd tarief van 2 groepsles credits p.p. Je kan in deze periode dus gewoon je aangeschafte credits voor de bootcamp/pilates lessen gebruiken voor een duo les.  Ben je nog geen lid of ben je hier lekker op vakantie?  Dan kan je een losse duo les van 45 minuten reserveren via deze link.

Algemene informatie
- De duo les gaat alleen door bij 2 aanmeldingen. Je kan je samen opgeven, maar je mag je ook individueel inboeken en dan is het een verrassing met wie je sport! (Reserveren voor leden kan via de online app.)
- Alle lessen worden buiten op het veld bij hoofdweg 3 gegeven. Hier sta je lekker droog en uit de wind en hebben we in de avond licht. Wel raad ik aan om genoeg laagjes en handschoenen aan te doen. (Maar ook nu krijg je het buiten nog steeds lekker warm hoor!)
- Alle lessen zijn voor elk niveau geschikt! Je traint altijd op je eigen tempo/niveau. 

 Sportrooster vanaf 9 februari 2021:

DagTijdLesLocatie
    
Ma19.00-20.00 BootcampVeld - Hoofdweg 3 West
Di18.15-19.15 PilatesGymzaal Midsland
Di19.30-20.30 PilatesGymzaal Midsland
Wo19.00-20.00 BootcampVeld - Hoofdweg 3 West
Do9.00-10.00 BootcampVeld - Hoofdweg 3 West
Do10.30-11.30 PilatesDorpshuis West
Zo9.15-10.15BootcampGeitenwei
    

(Kijk je via je telefoon?  Draai dan even je scherm zodat je het hele overzicht goed kan zien.)

Ben je een beginnende of gevorderde sporter? Eilander of Eilandgast?  Man of vrouw?  Iedereen is van harte welkom in de sportlessen!  Klik hier om 1 losse les te boeken. En scrol naar beneden als je een sportkaart wil bestellen. 

De sportlessen worden het gehele jaar door gegeven. Voor de sportlessen kun je kiezen uit:  1 losse les, 5, 10, 20 of 30 lessenkaart. Deze kaart heeft een vrijblijvend karakter. Hij geeft recht op deelname aan alle sportlessen en heeft geen einddatum.  Jij sport wanneer jij dat wilt! Wel moet je voor deelname aan een sportles vooraf aanmelden via de website (of via de app als je een sportkaart hebt.) 

De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers en heeft een maximum van 14  deelnemers bij Pilates & 16 deelnemers bij Bootcamp ! Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kan er goed op de techniek gelet worden. 

Als de les niet meer te boeken is dan is de les vol! Maar je kan me altijd nog een berichtje sturen voor op de reservelijst!

 

Wil jij liever Personal Training of een duo les? Dat kan!  Of met jou eigen groep vrienden, familie of bedrijf sporten? Eenmalig of wekelijks? Alles is mogelijk! Neem contact op via 06-22303905 en dan gaan we samen een sportmoment inplannen! 

 

Sorteer op

Social Media

  

  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Dansen & Sporten op Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel